29. Festival autorskog filma: 24. novembar - 1. decembar 2023.

Sve vesti / PROGRAM ZA DRUGU NEDELJU FESTIVALA AUTORSKOG FILMA

PROGRAM ZA DRUGU NEDELJU FESTIVALA AUTORSKOG FILMA

PROGRAM ZA DRUGU NEDELJU FESTIVALA AUTORSKOG FILMA

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Nove satnice Festivala autorskog filma

 

Kako je već objavljeno, ovogodišnje 26. izdanje Festivala autorskog filma u Beogradu održava se od 27. novembra do 16. decembra, što znači da Festival umesto tradicionalnih nedelju dana, traje čak tri nedelje.

Prva nedelja Festivala završava se sutra, 4. decembra, a izašao je i program za narednu nedelju. „Program će se objavljivati sukcesivno“, objasnio je Srdan Golubović – reditelj i predsednik Faf-a, što znači da će sledećeg četvrtka, 10. decembra, biti najavljene satnice za poslednju nedelju Festivala.

Program se nalazi na zvaničnom sajtu faf.rs , kao i na društvenim mrežama Festivala.

Radno vreme bioskopskih dvorana, povodom novih epidemioloških mera koje stupaju na snagu – da ustanove kulture rade skraćeno, biće do 17 časova svakog dana.

Bioskopske dvorane u kojima se produžetak Faf-a održava su: Kombank Dvorana, Dom omladine Beograda i Dvorana Kulturnog Centra, dok će, zbog epidemiološke situacije, publika imati mogućnost da prati neke od naslova sa Festivala na onlajn filmskoj platformi mojoff.net koji će biti dostupni za iznajmljivanje sve do 16. decembra.

U Kombank Dvorani i Dvorani Kulturnog Centra održavaće se po dve projekcije dnevno, dok će u Domu omladine Beograda biti jedna, a cena karata iznosi 300 i 250 dinara.

Svečana dodela nagrada biće u petak, 11. decembra, u Sali 1 Kombank Dvorane. Ovogodišnji žiri za takmičarski program čine Elma Tataragić, Leon Lučev i Marko Đorđević.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top