29. Festival autorskog filma: 24. novembar - 1. decembar 2023.

Sve vesti / Karte za “The French dispatch” u prodaji

Karte za “The French dispatch” u prodaji

Karte za “The French dispatch” u prodaji

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Otvaranje Festivala autorskog filma 26. novembra u Kombank Dvorani

 

Film „The French Dispatch“ američkog reditelja i scenariste Vesa Andersona otvoriće 27. Festival autorskog filma (FAF) 26. novembra s početkom u 19 časova u Kombank Dvorani.

Ovogodišnje izdanje FAF-a održaće se u Beogradu i gradovima širom Srbije od 26. novembra do 3. decembra na već tradicionalnim lokacijama.

 

Ljubavno pismo novinarima i oda novinarstvu naći će se pred beogradskom publikom, a ljubitelji Andersona imaće priliku da, pored njegove uobičajene glumačke postave – Ovena Vilsona i Bila Mareja – uživaju u izuzetnom glumačkom ansamblu u kojem čak i sporedne uloge tumače veliki glumci. Benisio del Toro, Ejdrijen Brodi, Tilda Svinton, Lea Sejdu, Franses Mekdormand, Timoti Šalame, Elizabet Mos, Džefri Rajt i Matje Amalrik samo su neka od imena koja tumače Andersonove likove i neobične novinare „Francuske depeše“.

 

Centralna lokacija festivala je Kombank Dvorana, dok će se program odvijati i u ostalim salama u Beogradu, ali i u drugim gradovima širom Srbije. Prateći svetske trendove, deo programa FAF-a će se odvijati i na onlajnu – na MojOFF filmskoj platformi.

Kompletne informacije o programu naći će se na zvaničnom sajtu festivala faf.rs. Zvanična strana festivala na Fejsbuku je AuteurFilmFest. Festival autorskog filma moguće je pratiti i na Tviteru i na Instagramu, na nalogu @AuteurFilmFest.

 

U NASTAVKU POGLEDAJTE TREJLER I FOTOGRAFIJE IZ FILMA „THE FRENCH DISPATCH“[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”64px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”6458″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top