29. Festival autorskog filma: 24. novembar - 1. decembar 2023.

Sve vesti / Filmska druženja na ZFF-u za filmofile 54+!

Filmska druženja na ZFF-u za filmofile 54+!

Filmska druženja na ZFF-u za filmofile 54+!

Zagreb Film Festival i Mreža festivala Jadranske regije pozivaju zainteresirane filmofile starije od 54 godine na radionicu filmske analize i kritike u sklopu ovogodišnjeg Zagreb Film Festivala koji će se održati od 23. do 30. listopada 2022.

 

Učesnici iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore imaće priliku da budu deo Zagreb Film Festivala i četiri dana pratiti festival s fokusom na Program Mreže festivala. Uz projekcije, radionica će se sastojati od dnevnih sastanaka i rasprava o pogledanim filmovima koji će nakon festivala rezultirati objavljenim kritikama nastalim tokom radionice. Voditelj radionice biće filmski kritičar Nino Kovačić.

 

Za učestvovanje, uz svoje osnovne podatke, pošaljite motivaciono pismo ili kratak filmski osvrt (do jedne stranice) do 3.10. na adresu nikovacic@gmail.com.

 

Odabranim učesnicima biće pokriveni troškovi puta do 150 eura, boravka i dnevnog obroka.

 

Mreža Festivala Jadranske regije, zajednički je projekat pet regionalnih festivala: Zagreb Film Festivala, Sarajevo Film Festivala, Festivala autorskog filma Beograd, Ljubljana Film Festivala i Filmskog Festivala Herceg Novi.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top